Locatie

Routebeschrijving

Voor de navigatie
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk

Vanuit de richting Zwolle
De A28 volgen richting Groningen. Bij knooppunt Lankhorst de A32 volgen richting Meppel. De snelweg volgen. Afrit 6 Steenwijk nemen, aan het einde van de afslag linksaf (Eesveenseweg). Na het spoor de 1e weg rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe.

Vanuit de richting Leeuwarden
De A32 volgen richting Heerenveen. Bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle volgen. Snelweg volgen en afslag 6 Steenwijk nemen. Einde afslag rechts (Eesveenseweg). Na het spoor rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe. N.B: Rondom De Meenthe is gratis parkeergelegenheid voor ca. 400 auto's. De parkeerplaatsen bevinden zich naast en tegenover De Meenthe.

Openbaar vervoer
De Meenthe is slechts 50 meter van het NS-Intercity-station verwijderd. Ieder half uur arriveert en vertrekt er een trein vanuit de richting Zwolle naar Leeuwarden. Met een directe verbinding met Amersfoort, Utrecht en Amsterdam biedt de trein een ideale en gemakkelijke reismogelijkheid. Naast het NS-station bevindt zich het busstation, waardoor ook een directe verbinding van en naar De Meenthe is vanuit de wijde omgeving. Wordt het te laat voor het openbaar vervoer of heeft u zin in een borreltje na afloop; tegenover De Meenthe is een taxistandplaats, vanwaar de taxi u graag naar huis brengt.

Uw reisadvies met openbaar vervoer
Plan hier uw eigen reis met het openbaar vervoer naar het theater: www.9292ov.nl
 

 

Hoofdsponsor:

Terrasoverkappingen4U Brouwer4U

Subsponsoren:

Weekendje Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

De Meenthe - Home | Facebook

Onze partnersponsoren:

Hoveniersbedrijf Martijn Kok

Home - Michel's American Diner

Giethoorn.nu - Boer Multidiensten

 

 

Online

We hebben 2 gasten en geen leden online